Nova vest
Fudbal

Subota, 27.12.2008.

12:30

Diara ostaje, Lazić odlazi

Uprkos najavama da bi centarfor Partizana Lamin Diara mogao da pređe u Rubin iz Kazanja za 3.2 miliona evra, Senegalac će ostati član ’crno-belih’.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Menadžer Partizanovog napadača Zoran Stojadinović izjavio je za „Sportski žurnal“ da takva ponuda ne postoji i da će njegov klijent ostati u klubu barem do juna. Stojadinović je takođe izjavio kako je prelazak Đorđa Lazića u Metalurg iz Donjecka samo pitanje dana.

Stojadinović tvrdi da ponuda za Diaru od aktuelnog prvaka Rusije, za koji je donedavno igrao bivši fudbaler Partizana Savo Milošević, ne postoji.

Da je to istina, rekao bih rukovodstvu Partizana da ne okleva i proda Diaru Rusima. Od tog posla, međutim, nema ništa. Ponuda i ne postoji“.

Zastupnik senegalskog fudbalera potvrdio je da je ostvaren dogovor sa klubom da Diara ne napušta Partizan barem do leta.

Zvaničnih ponuda nema, ne zato što je Diara loš igrač, nego što je dogovor sa čelnim ljudima Partizana da u ’crno-belom’ dresu odigra do juna“.

Stojadinović, koji zastupa i Đorđa Lazića, koga u svoje redove želi da dovede Metalurg iz Donjecka, potvrdio je da je prelazak veznog igrača Partizana u ukrajinski klub blizu realizacije.

Verujem da ćemo se dogovoriti, neće biti problema da Lazić nastavi karijeru u Metalurgu“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve