Nova vest
Fudbal

Petak, 26.12.2008.

15:56

FSS ugovorio izgradnju Kuće fudbala

Fudbalski savez Srbije potpisao je ugovor sa opštinom Stara Pazova oko izgradnje sportskog kompleksa i "Kuće fudbala".

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ugovor su u beogradskom hotelu Hajat potpisali prvi čovek saveza Tomislav Karadžić i predsednik opštine Stara Pazova Goran Jović. Kamen temeljac srpske "Kuće fudbala" trebalo bi da bude postavljen u martu sledeće godine.

Opština Stara Pazova obezbedila je Fudbalskom savezu Srbije 11,5 hektara zemljišta, a ta lokacija dobila je prednost ispred one u Borči koju su ponudile gradske vlasti Beograda.

Potpisivanju ugovora prisustvovala je i resorna ministarka Snežana Samardžić-Marković. Ministarstvo omladine i sporta Srbije pomoći će izgradnju "Kuće fudbala" sa 3 miliona evra, a još 2,9 miliona stići će iz Uefe.

Predviđeno je da se izgradi hotel kapaciteta do 160 kreveta, dva terena sa veštačkom i četiri sa prirodnom travom, dva teniska terena, jedan za fudbal na pesku, hala i svi prateći objekti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve