Nova vest
Fudbal

Petak, 26.12.2008.

15:36

Ivanović ostaje trener OFK Beograda

Mihailo Ivanović ostaje trener OFK Beograda, odlučio je Upravni odbor kluba sa Karaburme.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

OFK Beograd je prvi deo sezone završio na 7. mestu, sa 21 bodom iz 17 utakmica, a rukovodstvo kluba zaključilo je na sednici da je 'jesen bila uspešna'. U medijima se tokom nedelje spekulisalo da će Ivanović biti smenjen, a to i činjenica da niko iz kluba takve najave nije demantovao izazvalo je nezadovoljstvo aktuelnog trenera OFK Beograda.

Ipak, do razlaza nije došlo, a Upravni odbor je ocenio da su rezultati kluba u jesenjem delu sezone 'u okviru očekivanog'.

"Zaključak Upravnog odbora je da je jesen bila uspešna. Afirmisali smo više mladih igrača, a plasman je u okviru očekivanog. Neke utakmice dobili smo uz pomoć sreće, a neke mečeve smo nesrećno izgubili. Stav kluba je da je Ivanović dobro radio i vodiće ekipu i na proleće", izjavio je predsednik OFK Beograda Momčilo Minić, a prenosi "Sportski žurnal".

Početak priprema za prolećni deo sezone zakazan je za 10. januar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve