Nova vest
Fudbal

Petak, 19.12.2008.

01:15

Betoligar pod Goricom

Reprezentativac Čada Betoligar Misdongard potpisaće narednih dana ugovor sa podgoričkom Budućnošću.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde ove jeseni nije nastupao za Crvenu zvezdu, a konačan dogovor sa Podgoričanima trebalo bi da postigne do vikenda. Kako prenosi podgorička Arena, Betoligar je u četvrtak bio na sastanku sa upravom podgoričkog kluba, a po rečima menadžera Gorana Milovanovića, Afrikanac je zadovoljan uslovima.

"Istina je da postoji obostrano interesovanje za uspostavljanje saradnje. Zato smo i doputovali u Podgoricu. Obavili smo više nego korektne pregovore sa ljudima iz Budućnosti, ostalo je još samo da dobijemo definitivan odgovor od čelnika 'plavih', koji su u četvrtak uveče na Upravnom odboru zasedali povodom angažovanja Misdongarda.

Kako se odvijala priča, verujem da će saradnja biti uspostavljena" rekao je Milovanović.

U napadu podgoričke ekipe, koju sa klupe vodi Miodrag Ješić, Misdongard bi trebalo da nastupa sa Fatosom Bećirajem, najboljim igračem crnogorske lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve