Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.11.2008.

14:52

Sezona završena za Van Nistelroja

Rud van Nistelroj moraće da bude podvrgnut operaciji kolena zbog čega će pauzirati između šest i devet meseci.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Verovalo se da će Holanđanin biti van terena dva do tri meseca, ali su naknadni testovi pokazali da to neće biti slučaj. Centarfor Real Madrida će imati sličnu operaciju onoj od pre osam godina, kada je iz PSV-a prelazio u Mančester Junajted i kada ga je operisao poznati hirurg Ričard Stedman.

"Posle izvršene artroskopije u sredu, utvrđeno je da Rud van Nistelroj ima delimično pokidani emniskus u desnom kolenu", objavljeno je na zvaničnom sajtu madridskog kluba.

"Lekarska ekipa Real Madrida, doktor Stedman i igrač su odlučili da se koleno operiše, zbog čega će Van Nistelroj pauzirati između šest i devet meseci", stoji dalje u saopštenju.

Ovo je bio težak udarac i za igrača i za tim, pogotovo pošto je trener Bernd Šuster u više navrata isticao kako nema dovoljno opcija u napadu.

Odsustvo Van Nistelroja ubrzaće odluku kluba da se u januaru dovede novi napadač i prvi kandidat na listi eventualnih pojačanja biće fudbaler Mančester Junajteda Karlos Tevez.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu