Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.10.2008.

13:10

Ramos: Berba i Kin krivi za neuspeh

Doskorašnji menadžer Totenhema, Španac Huande Ramos rekao je da je glavni razlog slabog starta kluba u PL odlazak nekoliko ključnih igrača tokom leta.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Ramos, koji je od čelnika Totenhema dobio otkaz prošle nedelje, požalio se na odlazak bugarskog reprezentativca Dimitra Berbatova u Mančester Junajted i irskog napadača Robija Kina u Liverpul, ocenjujući da je njihovo napuštanje kluba bilo "nenadoknadivo" u novoj sezoni.

"Tokom letnjih priprema pokušavali smo da uigramo novu postavu, bez Berbatova i Kina, ali nam nije išlo. Očigledno je da sadašnji sastav Totenhema, sa puno mladih igrača, nije mogao da postigne očekivane rezultate i za kratko vreme postane konkurentan", rekao je Ramos.

Pošto klupski čelnici i navijači Totenhema i dalje pružaju podršku prvotimacima popularnih "pevaca", Ramos očekuje da će se oni vrlo brzo oporaviti od krize i napraviti rezultate dostojne renomea kluba.

Ramos, koga je na klupi Totenhema nasledio Hari Rednap, predvodio je klub sa severa Londona u proteklih godinu dana, a u novoj sezoni nije zabeležio pobedu u sedam odigranih kola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve