Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.10.2008.

19:22

Konte menja Ranijerija?

Bivši igrač Juventusa Antonio Konte jedan je od kandidata za naslednika Klaudija Ranijerija na klupi italijanskog giganta.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Konte je priznao da bi, ukoliko postane trener Juvea, to bilo ispunjenje sna za njega. Nakon promenljive forme na startu nove sezone i nakon poraza od Palerma u Torinu za vikend, Ranijeri bi prema pisanjima italijanskih medija lako mogao da dobije otkaz u Juventusu.

Jedan od najozbiljnijih kandidata za mesto novog trenera je i Antonio Konte koga je selektor Italije Marčelo Lipi nedavno pohvalio i rekao da će Konte u budućnosti sigurno biti trener Juventusa.

„Treniram Bari već drugu sezonu za redom, i to što je Lipi rekao je veliki kompliment. Ja sam već rekao koji je moj projekat. Želim da dođem do serije A za tri ili četiri sezone. U suprotnom ću prestati da radim ovaj posao.“

Konte je u Juventusu igrao od 1992. do 2004. godine i za to vreme zabeležio je 295 nastupa za ’belo-crne’. On je veoma vezan za klub, i uveren je u svoje mogućnosti.

„Juventus? To je san, a i cilj. Torino je moja kuća“, rekao je Konte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve