Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.09.2008.

16:33

Gošić: "Nismo slučajno u Superligi"

Tener Jagodine Miljojko Gošić veruje da će njegov tim u meču sa Vojvodinom pokazati da se ne nalazi slučajno u Superligi.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Dolazi nam veliki klub, koji pripada velikoj trojci i koji je iznedrio brojne fudbalske asove. Biće to praznik fudbala u Jagodini i prilika da se moji fudbaleri pokažu u najboljem svetlu", rekao je Gošić na konferenciji za novinare u Jagodini.

Gošić je dodao da Vojvodina ima dobar sastav i da je vodi dobar stručnjak, ali da ipak veruje da će njegova ekipa, uz veliku podršku publike, prikazati dobru igru.

"U utakmicu ulazimo bez kalkulacija i hrabro, a za eventualni neuspeh nećemo tražiti alibi. Fudbalerima će poraz biti oprošten jedino ako sve budu dali od sebe", rekao je Gošić.

On je dodao da nije veliki pobornik eksperimenata.

"Volim kada je ekipa uigrana, ali nije isključeno da u sastavu budu i neki novi igrači koji su u međuvremenu pristupili klubu", rekao je šef stručnog štaba Jagodine.

Gošić je ocenio da Jagodina ima igrače koje bi trebalo da prate i oni koji su zaduženi za našu nacionalnu selekciju i dodao da se nada da će utakmicu protiv Vojvodine u nedelju pratiti selektor Radomir Antić.

Utakmica Jagodina - Vojvodina igra se u nedelju od 16,30 sati uz direktan TV prenos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu