Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.08.2008.

10:51

Pavličenko u Totenhemu

Ruski napadač Roman Pavličenko preći će u redove Totenhema prema tvrdnji engleskog kluba.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Default images

Iako je pre nekoliko dana rekao da želi da ostane u Spartaku, 26-godišnji Rus je izjavio da će ove nedelje potpisati ugovor sa „spursima“. Prema Pisanju engleskog lista „San“ londonski klub će Spartaku platiti 12 miliona evra na ime odštete. Dolazak Pavličenka skoro sigurno znači i prelazak Dmitra Berbatova u Mančester Junajted, što on i zahteva.

Pavličenko, koji je pažnju privukao solidnim igrama na EURO 2008, za mesto u napadu tima sa Vajt Hart Lejna boriće se sa Derenom Bentom, pošto trener Huande Ramos potencira igru sa jednim napadačem podržanim od strane Luke Modrića i Đovanija dos Santosa.

Totenhem je dovođenjem Pavličenka i definitivno odustao od Andreja Aršavina za koga Zenit traži više nego što su englezi spremni da plate.

Pavličenko će u sredu stići u London kako bi obavio medicinske preglede i dogovorio se oko ugovora.

Ruski reprezentativac je u Spartaku iz Moskve od 2003. godine i odigrao je 147 utakmica na kojima je postigao 77 golova. Za reprezentaciju je na 21 utakmici 9 puta bio strelac. Pre Spartaka Pavličenko je igao za Rotor iz Volgograda i Dinamo Stavropol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve