Nova vest
Fudbal

Nedelja, 03.08.2008.

14:00

Čelsi razneo Milan

U meču za treće mesto turnira Ruske železnice koji se igra u Moskvi, fudbaleri Čelsija deklasirali su ekipu Milana sa 5:0.

Izvor: Aleksandar Kovačević

Autor:Aleksandar Kovačević

Default images

Od početka utakmice za londonski tim nastupio je i Bane Ivanović, a već nakon prvih 20 minuta bilo je 3:0 za „plavce“. Prvo je Lampard u 3, a onda Anjelka u 8. i 18. minutu nakon greške golmana Kalaca, zatresao mrežu „rosonera“. U nastavku prvog poluvremena Čelsi je usporio igru, dok igrači Milana, iako su preuzeli terensku inicijativu, nikako nisu uspevali da stvore neku izgledniju priliku.

Već na samom početku drugog dela igre, u 50. minutu, Anjelka je po treći put savladao golmana Milaneza. Nakon samo 8 minuta, u 58. minutu utakmice, Anjelka je još jednom bio strelac. Posle sjajne akcije i centaršuta Malude, Francuz je ponovo bio najbolji pred golom Kalaca, i Australijanac je još jednom kapitulirao.

Do kraja susreta nije bilo većih uzbuđenja. Ovom pobedom Čelsi je zauzeo treće, a Milan četvrto mesto na turniru u Muskvi.

U finalnom meču sastaju se domaćin Lokomotiva i španska Sevilja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve