Nova vest
Fudbal

Sreda, 02.07.2008.

19:18

Isakson pojačao PSV

Golman Andreas Isakson, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa PSV Ajndhovenom, a visina transfera iz Mančester Sitija nije objavljena.

Izvor: Aleksandar Kovačević

Autor:Aleksandar Kovačević

Default images

Dvadesetsedmogodišnji švedski internacionalac će na mestu prvog golmana zameniti Brazilca Huerlha Gomesa koji je prešao u londonski Totenhem. Isakson je prošao medicinske preglede u sredu i rekao je da nestrpljivo čeka početak holandske lige, pošto je bio vrlo nezadovoljan statusom u Sitiju.

„Radujem se unapred utakmicama, dobar je osećaj biti ovde“, izjavio je Šveđanin za klupski sajt.

Mogu da uživam ovde. PSV je stabilan klub koji je zadnjih sezona postizao odlične rezultate, u domaćoj ligi i u Evropi. Gomez je odličan golman, a ja ću dati sve za klub “, rekao je Isakson.

Bivši golman Mančester Sitija za dve sezone branio je na samo 20 utakmica, a za reprezentaciju Švedske nastupao je 59 puta. Pre Sitija Isakson je nastupao za Treleborg, Juventus, Đurgarden i Ren.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve