Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.06.2008.

14:02

Bekam Ronaldu: "Ne idi u Real!"

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Engleski fudbalski reprezentativac Dejvid Bekam javno je savetovao portugalskog internacionalca Krsitijana Ronalda da prestane da razmišlja o odlasku iz Mančester Junajteda i prelasku u Real Madrid. U razgovoru sa engleskim novinarima Bekam, koji je igrao i za Mančester Junajted i Real Madrid, poručio je Ronaldu da se nalazi u pravom klubu i da nema ni jedan dobar razlog da menja sredinu.

"Ronaldo je veoma kratko vreme u Mančesteru, ali u toj sredini ima dovoljno prijatelja koji će ga zaštiti i pružiti mu pomoć kada to bude neophodno. Iako je Real jedan od najvećih svetskih klubova, on treba da ostane u Engleskoj, pošto je tamo tek počeo svoju karijeru", kazao je Bekam.

Engleski mediji podsećaju da su se šampion Engleske i prvak Španije oštro sukobili oko portugalskog reprezentativca i da je menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson rekao da Real Madrid vode ljudi "bez imalo morala".

Ronaldo je najavio da će do početka Evropskog prvenstva u Austriji i Švajcarskoj odlučiti gde će nastaviti karijeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve