Bekam Ronaldu: "Ne idi u Real!"

Izvor: B92, Tanjug Engleska, Španija
Podeli

Engleski fudbalski reprezentativac Dejvid Bekam javno je savetovao portugalskog internacionalca Krsitijana Ronalda da prestane da razmišlja o odlasku iz Mančester Junajteda i prelasku u Real Madrid. U razgovoru sa engleskim novinarima Bekam, koji je igrao i za Mančester Junajted i Real Madrid, poručio je Ronaldu da se nalazi u pravom klubu i da nema ni jedan dobar razlog da menja sredinu.

"Ronaldo je veoma kratko vreme u Mančesteru, ali u toj sredini ima dovoljno prijatelja koji će ga zaštiti i pružiti mu pomoć kada to bude neophodno. Iako je Real jedan od najvećih svetskih klubova, on treba da ostane u Engleskoj, pošto je tamo tek počeo svoju karijeru", kazao je Bekam.

Engleski mediji podsećaju da su se šampion Engleske i prvak Španije oštro sukobili oko portugalskog reprezentativca i da je menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson rekao da Real Madrid vode ljudi "bez imalo morala".

Ronaldo je najavio da će do početka Evropskog prvenstva u Austriji i Švajcarskoj odlučiti gde će nastaviti karijeru.

Fudbal

Jens Leman u Štutgartu

Štutgart je tražio novog golmana pošto Rafael Šafer, koji je došao prošlog leta iz Nirnberga, nije zadovoljio očekivanja, a Leman je duže vreme bio nezadovoljan

Fudbal utorak 3.06. 19:07 Komentara: 13

Ramzi u Mančester junajtedu

Ugovor sa mladim Ramzijem vredi pet miliona funti, a u stručnom štabu Mančester junajteda nadaju se da će Velšanin biti dostojan naslednik slavnog sunarodnika Rajana

Fudbal utorak 3.06. 16:57 Komentara: 15