Nova vest
Fudbal

Petak, 04.04.2008.

21:00

Žalba Livrepula zbog Maskerana

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Fudbalski klub Liverpul će se žaliti na odluku da se Havijeru Maskeranu produži suspenzija na još dve utakmice neigranja zbog nedoličnog ponašanja na meču sa Mančester Junajtedom. Vezni igrač, koji je već izostao sa jedne utakmice zbog crvenog kartona pre skoro dve nedelje, priznao je krivicu Fudbalskoj asocijaciji (FA) da je odbio da napusti teren. 23-godišnji Argentinac je takođe kažnjen sa 15.000 funti.

''Izvinjavam se svima. Pogrešio sam i kajem se zbog te greške. Bila je to moja krivica. Nisam 'prljav' igrač, nemam navika da pokazujem nepoštovanje prema sudijama. Mogu samo da mislim da je snažan pritisak meča sa Mančester Junajtedom uticao na moje ponašanje tog dana'', rekao je Maskerano.

Fudbaler Liverpula je rekao da će se truditi da se takva situacija više ne ponovi.

''Moram da naučim lekciju ali i da nastavim dalje i zaboravim šta se dogodilo. Nadam se da ljudi znaju da se trudim da budem fer i da nemam nameru da budem agresivan'', izjavio je Maskerano.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve