Nova vest
Fudbal

Petak, 04.04.2008.

16:41

Kežman: Murinjo ne bi izgubio meč

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Fudbaler turskog Fenerbahčea Mateja Kežman izjavio je u petak da Čelsi ne bi izgubio od istanbulskog tima u četvrtgfinalu Lige šampiona da je na klupi engleske ekipe sedeo Žoze Murinjo. "Fenerbahče ima veliku šansu. Čelsi bez Murinja nije ista ekipa. Pod njegovim vođstvom Čelsi je bio 'mašina' koja je igrala fudbal svih 90 minuta bez greške. Da je on ostao trener, meč naših ekipa bio bi potpuno drugačiji", rekao je Kežman za televiziju "Skaj".

Kežman je igrao za Čelsi u sezoni 2004/2005, kada je klub iz Londona osvojio prvenstvo i Liga kup Engleske.

Srpski fudbaler dodao je da je novi menadžer Čelsija Avram Grant promenio stil igre i da se u engleskom timu pojavljuju "pukotine".

"Grant je potpuno drugačiji trener od Murinja. Kod Portugalca nije bile iznenađenja i grešaka, sve je fantastično funkcionisalo. Sada u njihovoj igri postoje praznine, a kada Frenk Lampard izlazi iz igre u 75. minutu, očigledno je da nešto ne valja. Više ne postoji timski duh", istakao je Kežman.

Fenerbahče je u meču u Istanbulu pobedio sa 2:1 iako je engleska ekipa vodila sa 1:0. Revanš utakmica igra se u utorak 8. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve