Nova vest
Fudbal

Nedelja, 30.03.2008.

10:29

Debakl Bekamovog Galaksija

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

Posle 100. nastupa za englesku reprezentaciju, Dejvid Bekam imao je očajan početak sezone u MLS-u, pošto je njegov Los Anđeles Galaksi doživeo ubedljiv poraz od Kolorado Rapidsa sa 4:0.

Bekam je na ovom duelu igrao na više pozicija, pošto je trener Rud Gulit pokušavao da pronađe pravu formaciju. Problem za igrače Los Anđelesa bila je i adaptacija na vazduh, s obzirom na veliku nadmorsku visinu na kojoj se nalazi stadion u blizini Denvera.

"Biće uvek teško kada putujem i kada igram za reprezentaciju. Uvek ću imati problem na promenu vremenske razlike. Ovoga puta sam bio u redu u većem delu duela, ali sam izgubio oštrinu zbog razređenog vazduha", rekao je Bekam.

Nekadašnji napadač Mančester Junajteda Teri Kuk postigao je vodeći gol za Kolorado u 10. minutu. Potom je Kristijan Gomes pogodio penal posle faula Abela Ksavijera.

"Teško mi je da ne kritikujem neke odluke večeras, ali su me upozorili da mogu da budem kažnjen zbog toga. Neke odluke su promenile tok meča", izjavio je Bekam.

Preostala dva gola za Kolorado dali su Kamings i Klark.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve