Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.03.2008.

23:57

Sjajno veče Frenka Lamparda

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

U engleskoj premijerligi odigrana su tri zaostala meča. Ekipe Čelsija i Portsmuta bile su vrelo ubedljive na domaćim terenima, dok je Aston Vila remizirala sa Midlzbroom 1:1. Stanje na tabeli, što se tri prvoplasirane ekipe tiče, ostalo je nepromenjeno. Veče je obeležio kapiten Čelsija Frenk Lampard koji je postigao čak četiri gola u pobedi svog tima nad Derbijem 6:1. Prvi put se upisao u strelce u 27. minutu iz penala. Na poluvremenu je bilo 2:0, pošto jer Kalu u 42. minutu savladao Kerola.

Svoj drugi gol na meču Lampard je postigao u 57. minutu, da bi na 4:0 povisio Džo Kol sedam minuta kasnije. Goleada na Stamford bridžu nastavljena je u 66. minutu kada je Lampard postigao svoj treći gol. Na 6:0 Lampard je povećao u 73. minutu, da bi čast gostima spasao Džons, samo minut kasnije.

Portsmut je uspeo da na svom stadionu savlada Birmingem sa 4:2, a domaći su sa 2:0 vodili već posle devet minuta. Oba gola postigao je Defo, prvi u 6. minutu iz penala, drugi tri minuta kasnije. Međutim, na odmor u poluvremenu otišlo se pri rezultatu 2:2, jer je Larson je izjednačio u 40. minutu.

Na 3:2 za Portsmut u 49. minutu igre povećao je Hreidarson, da bi konačan rezulatat na isteku regularnog vremena postavio Nigerijac Kanu.

Aston Vila je na svom terenu bila u nezavidnoj situaciji sve do 74. minuta kada joj je bod golom iz penala doneo Geret Beri. Midlzbro je vodio od 23. minuta golom Dauninga, a čak šest igrača tog tima dobilo je žute kartone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve