Nova vest
Fudbal

Petak, 22.02.2008.

14:30

Čelsi nudi 18 miliona za Modrića

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Engleski premijerligaš Čelsi ponudio je hrvatskom šampionu Dinamu iz Zagreba 18 miliona evra za najboljeg igrača tog kluba Luku Modrića, objavili su ostrvski mediji u petak. Trener londonskog kluba Izraelac Avram Grant, kako tvrde lokalni novinari, namerava da pretekne ostale evropske konkurente i već sada završi posao sa jednim od najperspektivnijih evropskih fudbalera.

Engleski mediji podsećaju da je Modrić međunarodnu afirmaciju stekao u kvalifikacijama ze ovogodišnje Evropsko prvenstvo, kao da je bio jedan od najzaslužnijih za neuspeh njihovog državnog tima u tom takmičenju.

"Potreban nam je takav igrač. Nameravamo da ga što pre angažujemo, kako bi pretekli ostale evropske klubove", kazao je Grant.

Grant je najavio da će posao sa Dinamom biti dogovoren do sredine marta i da će Modrić na kraju sezone preći u njegov tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve