Nova vest
Fudbal

Petak, 22.02.2008.

12:44

Kapelo upozorava Liverpul

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Fabio Kapelo istakao je danas da Liverpul ne bi trebalo da misli da je obezbedio plasman u četvrtfinale Lige Šampiona, iako je u prvom meču pobedio Inter kod kuće sa 2:0. "Liverpul bi morao da bude veoma oprezan na 'San Siru'. Inter je ekipa koja odlično igra na domaćem terenu. Čak i na Enfildu, Inter se branio dobro sa igračem manje, pošto je Marko Materaci dobio crveni karton, dozvolivši Liverpulu samo nekoliko šansi", rekao je Kapelo za italijanski list "Gazeta delo sport".

Liverpul je pobedio Inter kod kuće sa 2:0 golovima Dirka Kajta i Stivena Džerarda, a dve ekipe će 11. marta igrati revanš meč u Milanu.

Italijanski trener ocenio je da Inter iz Milana može da sustigne prednost Liverpula.

"Oni mogu da obrnu rezultat, iako ne treba zaboraviti da je Liverpul igrao dva finala Lige Šampiona u tri sezone", dodao je 61-godišnji trener.

Kapelo je dodao da njegov bivši tim Milan očekuje težak revanš meč na domaćem terenu sa Arsenalom. U prvoj utakmici osmine finala Arsena i Milan igrali su u Londonu nerešeno bez golova.

"Milan mora biti oprezan kao i Liverpul. Arsenal je sposoban da napravi podvig, dobro koriste prostor i brzi su u napadu. Milan, međutim, nije napravio kiks na gostujućem terenu, iako su bili pod najvećim pritiskom. Milan je prava ekipa Lige Šampiona", izjavio je Kapelo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve