Nova vest
Fudbal

Subota, 29.12.2007.

22:20

Atletiko traži 55 miliona za Aguera

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Uprava Atletiko Madrida čvrsto je rešena da zadrži talentovanog Argentinca Serhija Aguera. Madriđani su u subotu odlučili da povećaju obeštećenje za mladog ofanzivca na čak 55 miliona evra.

19-godišnji Aguero, po mišljenju španskih stručnjaka jedan od najtalentovanijih fudbalera na svetu, došao je u Atletiko prošle godine iz Independijentea za 20 miliona evra, ali u prvoj sezoni nije uspeo da ispuni očekivanja.

Ipak, od ove sezone, Aguero u tandemu sa Dijegom Forlanom pruža odlične partije, a ofanzivni par Madriđana je, sa 16 pogodaka, jedan od najefikasnijih u Evropi.

Istakao se na ovogodišnjem U-20 Svetskom prvenstvu u Kanadi, gde je dobio priznanje za najboljeg igrača turnira, najboljeg strelca i predvodio Argentinu do titule.

Bez obzira na najnoviju odluku rukovodstva Atletika, Aguero neće dobiti povišicu, a ugovor sa Madriđanima ističe mu tek 2012. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve