Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.12.2007.

18:36

Grant razmišlja o pojačanjima

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Menadžer Čelsija Avram Grant najavio je dovođenje nekoliko pojačanja tokom zimskog prelaznog roka. Grant nije precizirao za koje igrače je zainteresovan, ali je istakao da su mu potrebne zamene za veliki broj povređenih igrača, kao i onih koji će do 20. januara do 10. februara učestvovati na Kupu afričkih nacija.

Jedan od ključnih igrača Čelsija Frenk Lampard povredio se u sredu tokom utakmice sa Aston Vilom, 4:4, pridruživši se tako Džonu Teriju i Didijeu Drogbi na listi povređenih igrača, dok će defanzivci Rikardo Karvaljo i Ešli Kol pauzirati zbog suspenzija zbog crvenih kartona sa meča protiv Aston Vile.

Grant od sredine januara neće moći da računa na Drogbu, Džona Obija Mikela, Mišela Esjena i Salomona Kalua, koji će učestvovati na Kupu afričkih nacija.

”Već sam razmišljao o prelaznom roku, ali sada, nakon suspenzija i povreda, kao i zbog takmičenja u Africi, moraćemo da reagujemo”, rekao je Grant.

Čelsi se trenutno nalazi na trećem mestu Premijer lige, uz 6, odnosno 7 bodova manje u odnosu na Mančester Junajted i Arsenal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve