Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.12.2007.

16:28

Leman ljut jer ne igra

Izvor: A K

Autor:A K

Default images

Nemački golman Jens Leman izjavio je da je sve više ljut i nervozan zbog toga što je u engleskom Arsenalu trenutno u ulozi rezervnog golmana. U intervjuu koji je objavio magazin "Kiker", Leman je rekao da kratak razgovor sa trenerom "tobdžija" Arsenom Vengerom prošle nedelje nije umanjio njegovo razočaranje. "Moj trener je potvrdio moj utisak da koristi drugačiji aršin za procenu (Manuela) Almunije", kazao je Leman. "Za mene je to bilo razočaravajuće".

Almunija je zamenio Lemana u ulozi startnog golmana, pa je nemački reprezentativac stalno na klupi, zbog čega strepi i za svoju ulogu u nacionalnoj selekciji pred Evropsko prvenstvo sledeće gdoine.

"Ta izjava me primorava da razmišljam o svojoj situaciji. Moram da se zapitam šta je za mene realno moguće u Arsenalu. Kada tako gledam, vidim da će mi biti teško", kazao je Leman.

Leman je dodao da ne voli da gleda kako igra neko ko "nije u njegovoj klasi".

"To me nervira. Kada vidim kako neko igra na terenu, naljutim se, moram da stežem pesnicu u džepu", rekao je Leman.

Nemački golman je kazao i da se nada da će pre kraja godine još jednom razgovarati sa Vengerom, ali je dodao da neće pokušati da po svaku cenu napusti Arsenal u januaru.

"Ako Arsenal traži obeštećene za 38-godišnjeg rezervnog golmana, mogao bih i da ostanem", kazao je on.

Od avgusta je Leman igrao samo jednu utakmicu za Arsenal, ali je nastavio da brani za Nemačku, čiji selektor Joakim Lev za sada ne odustaje od njega.

Ali i Lev je rekao da bi situacija mogla da se promeni ako Leman ostane rezervni golman. "Nema garancije. Važno je samo kako neko igra", naveo je Lev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve