Nova vest
Fudbal

Petak, 14.12.2007.

22:04

Partizan vraća Sašu Ilića

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Partizan želi da vrate Sašu Ilića! Direktor jesenjeg šampiona, Ivan Tomić, otkrio je jednu od nekoliko skrivenih karata pred početak zimskog prelaznog roka, a povratak nekadašnjeg kapitena bi bio pravi "as" za tim iz Humske 1.

"Saša jeste na našoj listi, želimo da se vrati. Pričali smo s njim, raspoložen je i on da ponovo zaigra za Partizan, tako da ćemo sačekati kraj polusezone i kontaktirati Salcburg", potvrđuje direktor crno-belih, Ivan Tomić.

"U ovom trenutku realno je jedino da Saša dođe na pozajmicu, ali nama odgovara samo da to bude na godinu dana. Prihvatili bismo oberučke takav dogovor sa Austrijancima", zaključuje Tomić.

Eventualni dolazak još jednog nepredvidivog kreativca ne znači da se sprema ili da bi se dogodila prodaja drugih vezista Partizana, pre svih Moreire.

"Nikakve promene tog tipa se ne bi dogodile, naprotiv, želimo da stvorimo što jači tim. Svesni smo na kojim mestima je ekipa deficitarna i tu ćemo pokušati da dovedemo pojačanja, ali kostur tima, koji smo stvorili letos, sigurno će ostati na okupu", poručuje direktor Partizana Ivan Tomić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve