Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.11.2007.

14:01

Vest Hem hoće Adrijana

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Menadžer Vest Hema Alan Kurbišli ponudio je italijanskom Interu 22 miliona evra za braziskog internacionalca Adrijana. Engleski novinari podsećaju da je Vest Hem letos bio na korak od dogovora sa Adrijanom, ali da je Inter u poslednjem trenutku odustao od transfera.

Vest Hem je dobro startovao u tekućoj sezoni i posle 11 odigranih kola zauzima 11. mesto na tabeli, pa Kurbišli namerava da pojača ekipu za drgi deo sezone.

Adrijano u poslednjih godinu dana igra dosta slabo i trenutno je u drugom planu u Interu. Brazilski internacionalac prošle nedelje napustio je tim uoči prvenstvene utakmice sa Đenovom, pa je predsednik milanskog kluba odlučio da ga proda u predstojećem zimskom prelaznom roku.

Interesovanje za Adrijana, osim Vest Hema, do sada su pokazali turski Fenerbahče i engleski premijerligaši Mančester Junajted i Čelsi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

11 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu