Nova vest
Fudbal

Petak, 03.08.2007.

14:41

Đurovski: "Rendžers nije nepobediv"

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Trener Crvene zvezde Boško Đurovski zadovoljan jer žrebom za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Zvezda bi, ukoliko pobedi Levadiju, trebalo da igra sa boljim iz duela Glazgov Rendžersa i Zete, najpre u gostima. Trener Zvezde ipak upozorava da posao sa Levadijom nije završen. "Moram da kažem da sam zadovoljan žrebom ali da treba ponoviti, moramo se prvo suočiti sa Levadijom u sredu, biti maksimalno spreman pa tek onda razmišljati o Rendžersu ili Zeti", rekao je on za B92.

Ipak, Đurovski smatra da je Rendžers jedan od nosilaca iz treće runde sa kojima bi Zvezda mogla da igra ravnopravno.

"Ako narodski pričamo o favoritu, Zvezdi i Rendžersu, biće to izjednačen dvomeč. Crvena zvezda ima dobru tradiciju sa timovima sa Ostrva, a pogotovo nam odgovara to što se revanš igra na našoj Marakani i ja sam tu u prvom momentu veliki optimista. Ali, ponavljam, treba proći dobro, pokazati da smo prava ekipa u sredu u Estoniji i onda se, dakle, spremiti za Rendžers".

Rendžers je u prvom meču drugog kola pobedio na Ajbroksu Zetu 2:0, a interesantno je da su samo nedelju dana ranije Škoti istim rezultatom savladali Čelsi.

"Imao sam sreću da ih gledam pre nekoliko dana na televiziji protiv ekipe Čelsija. Pobedili su 2:0 i treba istaći da su jači u napadu, dok su veoma ranjivi u odbrani i veznom redu ".

Najveće pojačanje Rendžersa ovog leta je Amerikanac DaMarkus Bizli, Zvezdin "dužnik" iz dvomeča sa PSV-om.

"Pojačao ih je Amerikanac Bizli, koji je igrao u PSV-u. Veoma je brz, neugodan. Kod njih već nekoliko godina igra Španac Naćo Novo, koga veoma cene".

U svakom slučaju, zaključuje Đurovski, Zvezda bi sa Rendžersom imala izglede za pobedu.

"Tako da imaćemo vremena da ih lepo analiziramo. I kažem, radi se o jednoj dobroj ekipi ali ne i nepobedivoj".

Revanši druge runde igraju se sledećeg utorka i srede, a prvi meč trećeg kola na programu je već sedam dana kasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve