Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.08.2007.

16:33

Man. Junajted doveo 9-godišnjaka

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Mančester Junajted doveo je u svoje redove iz Australije devetogodišnjeg Rejna Dejvisa, koga je aktuelnom engleskom šampionu predložio dečakov deda. Britanski mediji Dejvisa već najavljuju kao novog Vejna Runija, a snimci sa njegovih utakmica vrlo su popularni na internetu. Mančester je Dejvisa doveo kada je dečakov deda poslao "crvenim đavolima" snimke njegovih utakmica.

Snimak Dejvisovih partija u trajanju od četiri minuta na popularnom internet sajtu "Jutjub" (www.youtube.com) već je pogledan više od 800.000 puta.

Mančester je potvrdio da je doveo Dejvisa, a da će stručni štab ekipe na kraju svake godine odlučivati o njegovoj budućnosti u klubu. Junajted svake godine dovede otprilike 40 igrača Dejvisovog godišta.

Neuobičajen je, međutim, način na koji je Dejvis došao u Mančester, pa se očekuje da će ubuduće mnogo više DVD diskova stizati na adresu Junajteda.

Sam Dejvis je izrazio oduševljenje prilikom da uživo vidi neke od svojih idola.

Četvorominutna kompilacija najboljih poteza Rejna Dejvisa:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve