Nova vest
Fudbal

Petak, 27.07.2007.

20:47

Teri dobio željeni ugovor

Izvor: A K

Autor:A K

Default images

Kapiten Čelsija Džon Teri potpisao je u petak novi ugovor sa klubom, koji predviđa da na Stamford Bridžu ostane do 2012. Njegova nedeljna plata je povećana na 150,000 funti, i ta cifra će ga, uz Dejvida Bekama, načiniti najplaćenijim fudbalerom na svetu. Terijeva budućnost u klubu je bila pod znakom pitanja nakon što su prekinuti pregovori između njega i kluba krajem prošle sezone. Uprkos velikim troškovima, u Čelsiju su oduševljeni što će zadržati engleskog defanzivca.

Jako mi je drago što smo završili.s tim. Bilo je mnogo spekulacija u prošlosti, ali ja nikada nisam sumnjao da želim da ostanem u Čelsiju i da klub želi da me zadrži. Nadam se da će navijači uvideti da pokušavamo da izgradimo nešto specijalno ovde, i za sadašnjost i za budućnost, a ja želim da budem deo toga. Celu karijeru sam proveo u Čelsiju i imam privilegiju da budem kapiten ovog velikog kluba. Sada je već došlo vreme da se radujemo novoj sezoni. Veoma smo samouvereni”, izjavio je Teri.

Izvršni direktor londonskog kluba Piter Kenjon je dodao:

Ovo je važan dan za Čelsi. Ovaj ugovor je dobar i za nas i za Džona. Kao klub mi moramo da se trudimo i da čuvamo naše igrače, pravimo jak i stabilan tim na duge staze. Kao kapiten, Teri je očigledno ključni igrač Čelsija i veliki simbol našeg kluba, tako da smo presrećni što smo postigli dogovor.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu