Nova vest
Fudbal

Petak, 27.07.2007.

18:09

Anhel Di Marija u Benfiki

Izvor: A K

Autor:A K

Default images

Londonski Arsenal izgubio je trku sa portugalskom Benfikom oko dovođenja argentinskog internacionalca Anhela Di Marije, objavili su danas ostrvski mediji. Predstavnik argentinskog kluba Rosario Central, za koji je argentinac nastupao prošle sezone, izjavio je da će Benfika za Di Mariju i Andresa Diasa, koji je takodje potpisao ugovor sa portugalskim klubom, platiti obeštećenje od šest miliona evra.

Engleski novinari navode da je devetnaestogodišnji Argentinac prošle nedelje bio u Londonu na pregovorima sa čelnicima Arsenala, ali da nije uspeo da postigne konkretan dogovor.

Mladi Argentinac, poznatiji pod nadimkom „Mali Anđeo“ profesionalnu karijeru započeo je 2005. upravo u Centralu. Bio je jedan od najboljih igrača mlade reprezentacije Argentine na Južnoameričkom takmičenju mladih u Paragvaju, kao i na Svetskom prvenstvu za igrače do dvadeset godina u Kanadi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve