Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.07.2007.

17:03

Kol spreman za početak sezone

Izvor: A K

Autor:A K

Default images

Bek Čelsija Ešli Kol tvrdi da će biti potpuno spreman za početak nove sezone u Premijer ligi. Engleski defanzivac je ovog leta operisao članak, i prošle nedelje se vratio na trening nakon duže pauze. Dvadesetpetogodišnji Kol neće igrati u prijateljskoj utakmici protiv holandskog Fejenorda, ali se očekuje da će narednih nedelja biti spreman.

Dobar je osećaj vratiti se u tim; sada idem dan po dan, i nadam se da ću povratiti formu do početka sezone. Ponovo se družim i treniram sa saigračima, i drago mi je što sam ponovo deo svega toga. Ipak, i dalje osećam posledice povrede, tako da je za sada bitno da ništa ne silim, već se polako spremam za novu sezonu“, izjavio je Kol.

Čelsi će se 31. jula sastati sa danskim Brondbijem pre nego što odigraju Komjuniti Šild meč 5. avgusta, i Kol se nada da će moći barem na kratko da učestvuje u utakmicama.

Treniram dobro već više od nedelju dana i nadam se da ću uspeti da dobijem šansu protiv Brondbija, ili eventualno u Komjuniti Šild meču. Ne želim da žurim, pošto je protekli mesec zbog oporavka bio veoma težak za mene, i ne smem da protraćim sav trud i da mi se desi da sezonu završim pre vremena“, dodao je Englez.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve