Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.07.2007.

18:26

Đukić zadovoljan pojačanjima

Izvor: Đorđe Lazarević

Autor:Đorđe Lazarević

Default images

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić, rekao je da je veoma zadovoljan pripremama u Holandiji, gde su njegovi izabranici ostvarili tri pobede, a jednu utakmicu završili nerešenim rezultatom.

"Odigrali smo jake utakmice sa Bežanijom, Makabijem i Čehlaulom, kao i slabije sa Kleveom i Fortunom. Na svakoj smo držali ritam, prilaz je bio odličan. Stvaramo jednu takmičarsku i zrelu ekipu. Imamo tim koji je spoj mladosti i iskustva i koji u dogledno vreme treba da donese adekvatne rezultate", izjavio je Đukić za klupski sajt.

Đukić je dodao da je jako zadovoljan pojačanjima koji su ostavili veoma dobar utisak na stručni štab.

"Golman Darko Božović uliva sigurnost, Milovan Skimić je pravi stub odbrane, daje črvstinu, komanduje. Žuka zna da organizuje, priključi se iz drugog plana, pošalje završni pas, dok  Moreira lako pravi višak, dolazi iz drugog plana i ima odličan
završni pas
", ocenio je Đukić.

"Lamin Diara je izuzetno opasan po gol, Predrag Lazić takodje. Hugo Vitor je tehnički jako dobar, opasan kad je ledjima okrenut golu, traži prostor kad odigra povratnu. Stvarno moram da budem zadovoljan", dodao je.

"Crno-beli" će, ipak, prvi ozbiljniji zadatak imati u četvrtak, kada će u Mostaru gostovati Zrinjskom u prvom kolu kvalifikacija za Kup UEFA.

"Gledao sam kasete sa utakmicama Zrinjskog. Igraju ofanzivno, navikli su da vode igru i napadaju, ali mislim da protiv nas neće igrati tako. Očekujem da će kalkulisati i čekati svoju šansu. Poštujemo protivnika, ali u Mostar idemo po pobedu. Ime Partizana nas prosto tera na takvo razmišljanje", naglasio je Djukić.

Trener Partizana u Mostaru neće moći da računa na nekoliko igrača, uključujući i dosadašnjeg kapitena i člana mlade srpske reprezentacije Milana Smiljanića, koji bi do četvrtka trebalo da potpiše za španski Espanjol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve