Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.06.2007.

11:42

Teves razmatra prelazak u Arsenal

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Napadač Vest Hema Karlos Teves priznao je kako bi voleo da zameni Tijerija Anrija u Arsenalu. Otkako je Anri objavio odluku da će da pređe u katalonski klub, Arsenal je počeo potragu za zamenom za svog najboljeg igrača i odgovor možda leži na samo par kilometara udaljenosti u Londonu. Teves, koji skoro sigurno napušta Vest Hem ovog leta, iskoristio bi priliku da zaigra za tim Arsena Vengera.

„Znam da ljudi sada pričaju o Arsenalu i očigledno je da sam i ja uzbuđen oko toga“, rekao je Argentinac.

„To je još jedan veliki klub i dobra stvar je što ne bih morao da se selim iz Londona. Već sam upoznat sa engleskim fudbalom i volim ga“.

„Arsenalov stil je više tehnički nego fizički tako da bih se uklopio bez problema. O mom transferu se puno priča i divno je to što me mnogi klubovi traže“.

Teves, koji je trenutno u Venecueli gde nastupa na Kupu Amerike sa Argentinom, je takođe povezivan sa prelascima u Mančester Junajted i Liverpul, kao i u nekoliko evropskih klubova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu