Nova vest
Fudbal

Petak, 15.06.2007.

14:34

Galijani: Kaku sigurno ne prodajemo

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Aktuelni prvak Evrope Milan sigurno neće prodati brazilskog internacionalca Kaku ovoga leta, bez obzira što je on već razgovarao sa čelncima madridskog Reala, izjavio je potpredsednik italijanskog kluba Adrijano Galijani.

"Kakin otac nas je obavestio da su oni stupili u kontakt sa Realom i da su već vođeni razgovori o transferu, ali naša definitivna odluka je da ga nećemo prodati", rekao je Galijani.

Prvi operativac Milana priznao je da Real može da ponudi Kaki veću platu zbog poreskih olakšica u Španiji, a otac reprezentativca Brazila mu je rekao da je to jedini razlog zbog kojeg Kaka želi da pređe u Madrid.

"Uprkos svemu, sasvim je sigurno da nećemo prodati Kaku, ali ova priča je još jedna opomena da nešto moramo preduzeti kada su u pitanju različite poreske politike u Španiji i Italiji. Zbog manjih poreskih opterećenja, španski klubovi su u prednosti u odnosu na italijanske i zato imamo ovakve probleme", rekao je Galijani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu