Nova vest
Fudbal

Nedelja, 03.06.2007.

23:35

Verder očekuje ponude za Klozea

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Napadač nemačke reprezentacije Miroslav Kloze mogao bi da promeni sredinu, pošto je uprava Verdera odlučila da razmisli o eventualnim ponudama. Takva odluka predstavlja potpuni preokret u odnosu na raniji stav kluba sa Vezera, koji nije želeo da dozvoli odlazak Klozea. "Ako telefon zazvoni, neću ga spustiti", rekao je sportski direktor "zelenih" Klaus Alofs. "Saslušaću svaku ponudu, ali samo do određenog trenutka. Ako vreme za razgovore prođe, ništa nas neće zanimati, ni molba Bajerna za još jedan krug".

Kloze je svom klubu zadao težak udarac u finišu sezone, kada je otkriveno da je u jednom hotelu u Hanoveru pregovarao sa predstavnicima Bajerna. To je nepovratno pokvarilo atmosferu u ekipi, koja je sezonu završila na trećem mestu Bundeslige, a u revanšu polufinala Kupa UEFA Kloze je dobio crveni karton već posle 20 minuta i srušio nade svoje ekipe.

Pošto su pregovori otkriveni navijači su zviždali Klozeu na svakom meču, a odlična forma Šveđanina Markusa Rosenberga, koji je došao iz Ajaksa u januaru, omogućava upravi da umesto Klozea zadrži pristojnu sumu novca.

Ugovor igrača, rođenog u gradu Opole na tlu Poljske, ističe sledećeg leta.

Donedavno se pretpostavljalo da bi 29-godišnjak mogao da nastavi karijeru u inostranstvu, ali je sada favorit u trci Bajern Minhen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve