Nova vest
Fudbal

Subota, 26.05.2007.

23:17

Đurovski: "Želeo sam više navijača"

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Trener Crvene zvezde Boško Đurovski žali što na utakmicu sa Hajdukom iz Kule, na kojoj je proslavljeno osvajanje titule šampiona Srbije i nacionalnog Kupa, nije došlo više navijača. Na "Marakani" je meč igran pred oko 20.000 navijača, što je daleko od kapaciteta (55.000). Meč poslednjeg kola Superlige završen je nerešenim rezultatom, 1:1, a Dušan Đokić nije realizovao dva penala. Đurovski je čestitao igračima, stručnom štabu, klupskom rukovodstvu i navijačima na uspehu.

"Na kraju, najvažnije je da nismo izgubili i tako pokvarili slavlje. Očigledno je da su igrači psihološki ispražnjeni posle naporne sezone i da im treba odmor", rekao je.

Đurovski je dodao da je upravo on insistirao, još pre utakmice, da eventualne penale izvodi Dušan Đokić.

"Rekao sam da, ako bude bilo penala, Đokić bude izvodjač, a ako promaši, neka puca ponovo ako bude imao priliku. Ispalo je kao da sam ga ja urekao. Ipak, možda je dobro što se to dogodilo na ovoj utakmici kada rezultat nije bio imperativ", rekao je Đurovski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve