Nova vest
Fudbal

Nedelja, 18.03.2007.

01:22

PLTS: Bod Mladosti, debakl Napretka

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Posle 24 kola Prve lige Telekom Srbije fudbaleri Čukaričkog imaju šest bodova manje od vodeće Mladosti iz Lučana i sedam više od trećeplasiranog Napretka. 'Brđani' su savladali ekipu Obilića, Lučanci odigrali meč bez pogodaka sa Novim Pazarom a Kruševljani doživeli debakl pod Bagdalom.

Jedan gol doneo je ekipi Sose Babića tri boda, a tri pogotka viđena su u Kruševca. Sva tri postigli su gosti sa Banjice koji su sada 'iznad crte' koja odvaja buduće srpskoligaše.

Spartak, koji ima male izglede da zadrži prvoligaški status, pobedio je ekipu Mladenovca, a očekivanu pobedu ostvarili su fudbaleri ČSK Pivare.

Rezultati 24. kola: Spartak - Mladenovac 1:0, Čukarički Stankom - Obilić 1:0, Habitfarm Javor - Radnički Pirot 2:0, Napredak - Rad 0:3, Mladost Lučani - Novi Pazar 0:0, BASK - Sevojno 1:1, ČSK Pivara - Inđija 1:0, u petak BSK - Vlasina 1:1, u nedelju igraju Srem - Radnički Niš i Dinamo Vranje - Mačva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve