Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.02.2007.

23:29

Skolarijev tim za meč sa Brazilom

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Portugalski selektor Luis Felipe Skolari objavio je spisak igrača na koje računa pred prijateljski meč sa Brazilom, koji se sledećeg utorka igra na londonskom stadionu Emirejts.

Na spisku se nalaze debitant Manuel Košta, koji igra za PSV, kao i povratnik Ugo Vijana iz Valensije, ali nema tandema iz madridskog Atletika Koštinje i Maničea.

Brazil i Portugal prethodni put su se sastali pre četiri godine, kada su Portugalci u Portu slavili 2:1.

Svetski šampion iz 2002. pozvao je sledeće igrače:

Golmani: Rikardo Pereira (Sporting), Kim Silva (Benfika);

Odbrana: Paulo Fereira (Čelsi), Migel Monteiro (Valensija), Rikardo Karvaljo (Čelsi), Fernando Meira (VFB Štutgart), Marko Kaneira (Sporting), Žorž Andrade (Deportivo La Korunja), Manuel Košta (PSV Ajndhoven).

Sredina: Armando Pti (Benfika), Tijago Mendeš (Olympik Lion), Ugo Vijana (Valensija), Deko (Barselona), Žoao Mutinjo (Sporting), Raul Meireleš (Porto);

Napad: Nuno Gomeš (Benfika), Helder Postiga (Porto), Kristiano Ronaldo (Mančester Junajted), Simao Sabrosa (Benfika), Rikardo Kvarežma (Porto)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve