Nova vest
Fudbal

Petak, 08.12.2006.

20:24

Anri:"Fabio ne zaslužuje nagradu"

Izvor: Andrijana Žikić

Autor:Andrijana Žikić

Default images

Francuski fudbalski reprezentativac i napadač Arsenala, Tjeri Anri izjavio je da kapiten državnog tima Italije, Fabio Kanavaro nije dostojan titule najboljeg igrača Evrope, koju je dobio u izboru prestižnog magazina "Frans fudbal".

Golgeter Arsenala optužio je italijanskog defanzivca zbog nekoretnog ponašanja u finalu ovogodišnjeg Svetskog fudbalskog prvenstva u Berlinu, jer ga je namerno povredio na početku susreta.

"Izbacio me je iz igre već u prvom minutu. Svima je jasno da je to uradio namerno. Veliki fudbaleri se ne ponašaju tako", kazao je Anri.

On je naveo da ga je Kanavaro, na sredini terena, bez ikakve potrebe, namerno faulirao i onesposobio za dalji tok utakmice.

"Isto to je uradio i Frenku Riberiju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2008. Veliki igrači se ne ponašaju tako i za mene on u fudbalskom smislu nema nikakvu vrednost", zaključio je francuski reprezentativac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve