Nova vest
Fudbal

Nedelja, 11.06.2006.

01:39

Bugarin Gerogijev u Humskoj

Izvor: B92, Novosti

Autor:B92, Novosti

Default images

Partizan će u novoj sezoni biti jači za Bugarina Blagoja Georgijeva.

Kako javljaju bugarski mediji, čelnici Slavije iz Sofije i naših crno-belih su se dogovorili, pa će se iskusni vezista, koji je prethodnih šest meseci igrao na pozajmici u španskom Alavesu, javiti 26. juna na prozivku treneru Miodragu Ješiću.

”Dobili smo zvaničnu ponudu Partizana i mogu da kažem da je 90 odsto stvari dogovoreno, ostale su samo neke sitnice, koje ne mogu da naprave problem oko realizacije transfera”, navodi bugarski "Topsport" izjavu jednog od čelnika Slavije.

Blagoj Georgijev je cetvrtak bio u Beogradu i dogovorio se sa upravom crno-belih oko plate i ostalih uslova, tako da je ostalo još samo da se ozvaniči njegov dolazak u Humsku 1.
Što se tiče ostalih spominjanih bugarskih fudbalera, nema novih vesti, otkako su mediji iz naše susedne zemlje objavili da je CSKA odbio po 400.000 evra za Valentina Ilieva i Jordana Todorova, jer ne želi da proda igrače nekadašnjem treneru "armejaca" Miodragu Ješiću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve