Nova vest
Fudbal

Petak, 31.03.2006.

21:49

Nada za povređene Špance

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Luis Aragones pružiće priliku igračima koji su još povređeni da se pojave na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj, koje se igra od 9. juna do 9. jula.

"Činjenica je da Svetsko prvenstvo za Španiju počinje 14. juna, utakmicom protiv Ukrajine", rekao je Aragones sportskom listu AS.

" Pripreme počinjemo 22. maja, pa ćemo imati više od 20 dana i tri utakmice kako bi oni igrači koji nisu igrali mnogo, ušli u formu", dodao je on.

Aragones pomno prati napredak brojnih ključnih igrača uoči krajnjeg roka za predstavljanje zvaničnog tima 15. maja.

Kapiten reprezentacije Raul ponovo igra za Real Madrid posle tri meseca pauze zbog povrede kolena, ali su mu mogućnosti ograničene budući da još uvek nije u najboljoj formi.

Krilni igrač Visente, igrač sredine terena Barselone Šavi i plejmejker Deportiva iz La Korunje Huan Karlos Valeron tek treba da se vrate u igru posle oporavka.

Aragones smatra da do 15. maja ima još mnogo vremena.

"Liga i dalje traje, Barselona i Viljareal su još uvek u Ligi šampiona, a Sevilja u Kupu UEFA, tako da sada ne mogu da razmatram ko će ići u Nemačku", rekao je on.

Španija se nalazi u Grupi H Svetskog prvenstva, zajedno sa selekcijama Ukrajine, Tunisa i Saudijske Arabije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve