Nova vest
Fudbal

Petak, 31.03.2006.

14:07

Pareira za seks, Petković ne

Izvor: Željko Čačija

Autor:Željko Čačija

Default images

Brazilskim reprezentativcima biće dopušteni polni odnosi za vreme SP-a, jer njihov selektor želi da igraju sa smeškom na licu.

Iako je Karlos Alberto Pareira za vreme prvenstva u Americi 1994. godine imao strog režim, uoči Nemačke je popustio svojim zvezdama.

"Mislim kako seks nije problem ukoliko se praktikuje dan uoči utakmice. Problem bi bio da ne jedu i ne spavaju, da puše i piju. Seks? On je uvek jako dobar i dobrodošao", izjavio je Pareira za časopis Maxim.

Ronaldinjo i društvo će za opuštanje, osim seksa, svirati bubnjeve kako bi se dodatno realaksirali. To je od 1970. godine praksa u brazilskom taboru.

"Psiholozi tvrde kako je vrlo važno da igrači u svlačionicu dolaze držeći nešto u rukama. Ako sede u autobusu prekrštenih ruku to im neće pomoći da se relaksiraju. Kupićemo instrumente i neka sviraju, umesto da se brinu kako ih očekuje Nemačka ili Engleska", pojasnio je Pareira i otkrio kako Brazil neće odustati od atraktivne igre.

"Nećemo ništa menjati zato što igramo na Svetskom prvenstvu. Moraćemo i da se branimo, ali nama je u korenima napadačka igra."

U engleskom kampu će za dolazak devojke ili žene igrači će morati da plate oko 75000 eura, a Bekam je navodno već iznos uplatio.

U našoj reprezentaciji situacija je nešto drugačija. Selektor Ilija Petković, čiji puleni igraju u "grupi smrti" s Holandijom, Obalom Slonovače i Argentinom, smatra kako "lepšem polu" nije mesto u hotelu.

"Čujte, ako već idemo na taj Mundijal, hajde da na njega odemo potpuno ozbiljni i napravimo jedan ozbiljan rezultat", izjavio je nedavno Petković.

Hrvatski selektor dopustio je devojkama i ženama fudbalera dolazak u kamp, ali o seksu se nije izjasnio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve