Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.01.2006.

01:03

Danko Lazović se vratio u Partizan?

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Danko Lazović će ovog proleća ipak nositi dres Partizana. Fejenord je popustio pred zahtevima kapitena naše mlade reprezentacije, a cela priča oko povratka u Humsku trebala bi da dobije epilog u ponedeljak ili utorak Lazovićevim potpisivanjem polugodišnjeg ugovora sa crno-belima.

Najveća sreća bila je u tome da Fejenord nije insistirao da igram u Holandiji i da imaju dobre odnose sa Partizanom. Moram da priznam da je moj menadžer Rodžer Linc prethodnih 15 dana vodio žestoku borbu sa upravom Fejnorda da pređem baš u Partizan i na kraju je uspeo da ih ubedi da je to najbolje za sve,” rekao je raspoloženi Danko Lazović.

Za Lazovića je već rezervisan i broj na dresu.

Moj srećan broj je sedam, ali njega već nosi Nenad Brnović. Znam da je slobodan dres sa brojem 17, pa ću njega izabrati. Znam sadašnju snagu Partizana, jer sam poslednjih sedam dana trenirao sa ekipom i neće mi biti teško da se uklopim. Konkurencija za mesto u napadu je jaka, ali ja ne dolazim da sedim na klupi. Raduje me što je trener Partizana Jirgen Reber, jer je pravo zadovoljstvo sarađivati sa ljudima koji su radili u najjačim ligama sveta,” dodao je Lazović.

Direktor Nenad Bjeković bio je nešto rezervisaniji od mladog centarfora, ali je potvrdio da je je transfer Danka Lazovića u Partizan blizu realizacije. “Ostale su još sitnice oko kojih treba da se dogovorimo sa Fejenordom i Bajerom iz Leverkuzena. Iz Nemačke čekamo Lazovićev sertifikat. Ljudi iz Bajera do sada nisu imali nikakva potraživanja, što ne znači da ih neće imati, jer on je praktično do juna njihov igrač, ali ja sam optimista i nadam se da će se sve završiti u narednih nekoliko dana,” izjavio je Bjeković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve