Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.01.2006.

10:31

Mihajlović počasni građanin N. Sada

Izvor: Željko Čačija

Autor:Željko Čačija

Default images

Na svečanosti koja će se održati 2. februara u Novom Sadu povodom dana grada, igrač Intera iz Milana Siniša Mihajlović biće proglašen za počasnog građanina.

Inicijativa je potekla od Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici, gde su smeštena deca bez roditelja. Mihajlović je od strane UNICEF-a izabran za ambasadora zaduženog za tu instituciju.

Do sada je svojim radom dosta učinio za mališane iz kamenice, a letos je na svom venčanju u Sremskim Karlovcima zamolio goste da umesto poklona uplate određenu svotu na račun dečjeg sela. Na pomenutom venčanju se desio i incident kada je fotograf jednog italijanskog lista neovlašćeno objavio opširnu reportažu sa tog događaja.

Slučaj je završio na sudu, a pomenuti list je dužan da odštetu uplati upravo na račun Dečjeg sela.

Vest o naimenovanju Mihajlovića je, za sada, nezvanična ali je veoma obradovala Sinišu.

"Dirnut sam i veoma počastvovan. Do sada sam dobio mnoge počasti ali ovo što mi je namenila Skupština Novog Sada predstavlja nešto posebno", rekao je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve