Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.08.2005.

01:58

Uverljivi PSŽ, neuspeh Lansa

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Fudbaleri Pari Sen-Žermena zabeležili su i treću pobedu u francuskom prvenstvu, a iznenađenje je priredio Troa, koji je u gostima pobedio prošlosezonskog vicešampiona, ekipu Lila 2:1. Oba gola u pobedi Parižana nad Tuluzom postigao je Portugalac Pedro Pauleta. Tuluz je od 31. minuta igrao sa iogračem manje zbog oštrog prekršaja Brajana Bergunjoa.

Dosta problema bilo je u Nici. Utakmica je bila prekinuta 15-ak minuta pošto su navijači domaćih na teren ubacivali razne predmete zato što je sudija dosudio penal u korist Sošoa, pri vođstvu Nice 1:0. Utakmica je nastavljena a posle izjednačujućeg gola, gosti su vrlo brzo poveli.

Tim sa Korzike, Ajačio iznenadio je Nant na njegovom terenu, a pobede u gostima zabeležili su i Troa protiv Lila i Lans nad Nansijem. Najubedljiviju pobedu ubeležio je Le Man nad Renom 4:0.

Rezultati utakmica 3. kola: PSŽ - Tuluz 2:0, Okser - Bordo 1:0, Le Man - Ren 4:0, Lil - Troa 1:2, Nansi - Lans 1:2, Nant - Ažaksjo 0:2, Nica - Sošo 1:2, Sent-Etjen - Mec 2:0. U nedelju igraju Strazbur - Monako i Olimpik Marsej - Olimpik Lion.

Na tabeli posle nepotpunog trećeg kola vodi PSŽ sa devet bodova, Okser ima sedam, a Nant, Bordo, Lion i Lans po šest bodova, s tim što prvak ima i utakmicu manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve