Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.08.2005.

19:16

Damir Čakar ostaje u Pljevljima

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Nekadašnji fudbaler Partizana, Damir Čakar i u predstojećoj polusezoni fudbalskog prvenstva 2005/06. godine igraće za Rudar iz Pljevalja, saopštio je sekretar kluba Muhamed Gerina.

Čakar je u četvrtak potpisao ugovor koji ga obavezuje da u Rudaru ostane do janura iduće godine. Čakar je za Rudar odigrao i prolećnu polusezonu prošlog prvenstva, a u Pljevlja i klub u kojem je ponikao vratio se posle više od decenije igranja u domaćim klubovima i francuskom Šateru.

Osima Čakara Pljevljaci su osam dana uoči početka novog prvenstva u crnogorskoj grupi Druge lige koja će se ove sezone zvati Prva liga Crne Gore, dobili još dva pojačanja.

Ugovore su potpisali centarfor Aleksandar Minić koji je igrao za Pljevljake pre tri godine, u vreme kada je Rudar bio u Prvoj ligi, i Rajko Živković koji je prošle sezone nastupao za subotički Spartak, inače ponikao u Rudaru.

Zbog nedostatka novca i neizvesnog finasiranja fudbaleri Rudara su celokupne pripreme imali u svom gradu, a oslonac u predstojećem prvenstvu činiće igrači ponikli u klubu.

Jedini "stranac" koji će u predstojećoj sezoni nositi dres Rudar biće upravo Aleksandar Minić koji je prošle sezone igrao za Leotar iz Trebinja. U pauzi između dva prvenstva u Rudaru je došlo i do smene trenera, a na klupi će umesto Dragana Aničića biti Mirko Marić koji je u prošlom prvenstvu okončao igračku karijeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve