Nova vest
Fudbal

Nedelja, 09.01.2005.

15:14

Sivić novi trener Smedereva

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Tomislav Sivić imenovan je za novog trenera prvoligaša Smedereva. Fudbaleri Smedereva u subotu su počeli pripreme bez šefa stručnog štaba, jer je Milenko Kiković ranije podneo ostavku. Smederevo je prvi deo sezone završio na 10. mestu sa 17 bodova.

Navodeći da je bio "iznenadjen, ali i počastvovan" pozivom, Sivić je ocenio da je "Smederevo je u prvom delu sezone bilo najneprijatnije iznenadjenje" i izrazio nadu da će u nastavku prvenstva Smederevci biti "najprijatnije prolećno iznenadjenje".

Za Sivića su se odlučili, kako je Beti rečeno u Upravi kluba, zato što je "mlad, ambicioznan" ali i zato što je 1992. pola godine igrao za Sartid.

Sivić bio je trener kadetske reprezentacije SCG. Pre toga igrao je za reprezentaciju Farskih ostrva. U SCG je igrao za Spartak iz Subotice.

Ekipa Smedereva na čelu sa Sivićem posle prepodnevnog treninga u nedelju otputovala je u Guču na pripreme za nastavak prvenstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

4 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu