Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.12.2004.

18:03

Martać na klupi Zemuna

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Milan Martać je novi trener fudbalskog kluba Zemun, saopšteno je novinarima u prostorijama kluba. Uprava Zemuna je sa Martaćem sklopila jednogodišnji ugovor.

Predstavnici kluba su izjavili da se uprava nada da će Martać ispuniti zacrtani cilj – plasman Zemuna u evropsko takmičenje.

Zemun je jesenji deo prvenstva završio na šestom mestu na tabeli Meridijan prve lige Srbije i Crne Gore.

Martać je vodio Zemun u poslednjih nekoliko kola jesenjeg dela šampionata nakon šta su uprava kluba i dotadašnji trener Duško Mitošević sporazumno raskinuli ugovor.

Na susretu sa novinarima predstavljen je i projekat izgradnje novog klupskog stadiona, koji će biti na istoj lokaciji i imaće 15.000 mesta, a prostiraće se na 19.000 metara kvadratnih.

Predsednik Upravnog odbora fudbalskog kluba Zemun Sreten Karić najavio je da će radovi na stadionu početi po dobijanju svih potrebnih dozvola i usvajanju Zakona o privatizaciji u sportu. Karić je izrazio nadu da će svi uslovi biti obezbeđeni u martu sledeće godine.

Obnova stadiona koštaće 15 miliona evra. Sadašnji kapacitet stadiona je oko sedam i po hiljada mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu