Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.11.2004.

02:50

Klubovi iz Barselone na vrhu Primere

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri Barselone povećali su svoju prednost na tabeli Primere na 10 bodova pošto su kao gosti u Madirdu pobedili Hetafe sa 2:1.

Golove za Katalonce koji su u poslednjih 20 minuta imali igrača više postigli su Markes i Deko, a počasni pogodak za mali madriski klub bilo je delo Rumuna Krajoveanua, koji je kasnije isključen zbgo grubog starta da Deku.

Espanjol je savladao Atletiko Madrid 2:1 i tako se popeo na drugo mesto na tabeli. Dva gola Danija onogučila su drugom timu iz Barselone da se domogne samog vrha tabele, a verovatno ni najstariji stanovnici Barselone ne se sećaju kada su oba kluba iz ovog grada bila na pozicijama 1 i 2.

Atletik Bilbao se brzo oporavio od velikog preokreta na "Anoeti" i poraza u najvećem regionalnom derbiju sa R.Sosijedadom od 3:2. Ceh je platio Santander a egzekuciju su izvršili Eskero, Gurpegi i Urzaiz.

Ostali mečevi igraju se u nedelju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu