Nova vest
Fudbal

Subota, 23.10.2004.

14:08

Bjanki počasni gradjanin Buenos Airesa

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Nekadašnji trener čuvenog argentinskog fudbalskog kluba Boke Juniors, Karlos Bjanki postao je počasni gradjanin Buenos Ajresa.

"Oni koji me poznaju, trebalo bi da znaju da se bolje osećam na Murumbiju (stadion u brazilskom gradu Sao Paolo) ili na 'Bombonjeri' (stadion Boke Juniors) nego sada ovde", rekao je Bjanki na ceremoniji dodele nagrada u petak uveče.

Pred skupinom prijatelja i obožavlaca, Bjanki se zahvalio vlastima grada zbog dodeljivanja titule počasnog gradjanina Buenos Ajresa i potom rekao da ti titulu posvećuje svojoj porodici i prijateljima.

Bjanki je rekao i da smatra da su mnogi drugi ljudi, više nego on, zaslužili ovu titulu.

Karlos Bjanki ima 55 godina i najtrofejnijiji je, ali i najpopularniji argentinski trener. Prošlog jula, iznenadio je mnoge ljubitelje fudbala u Argentini, odlučivši da napusti klupu Boke Juniors iz porodičnih razloga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve