Nova vest
Fudbal

Petak, 22.10.2004.

13:30

Derbi OFK Beograd-Partizan

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Fudbaleri Partizana ulaze u seriju teških utakmica, a prva u nizu očekuje ih sutra u 10. kolu prve lige SCG, kada gostuju OFK Beogradu na Karaburmi. Susreti Partizana i Beograda tradicionalno su neizvesni, a prošle sezone meč na Karaburmi završen je 1:1, uz dosta tenzija i pojačanih emocija.

O sutrašnjem meču trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je da je to trenutno najvažnija utakmica za Partizan, bez obzira na predstojeće duele u ligi Kupa UEFA.

"OFK Beoghrad će nam biti i najveća prepreka na najvažnijem putu, a to je da budemo jesenji prvaci, a potom i da osvojimo titulu prvaka države", rekao je Vermezović novinarima u Beogradu.

Vermezović je dodao da je OFK skup odličnih pojedinaca, dobro organizovan klub, i da Partizanu neće biti lako, pogotovo što na Karaburmu ide bez nekoliko povredjenih i kažnjenih prvotimaca.

"Već smo navikli da se borimo i sa problemima i sa žrebom, ali znamo da put do uspeha nije ravan. Veći deo ove sezone išli smo po kaldrmi", slikovit je bio Vermezović.

Mladi reprezentativac SCG Simon Vukčević igraće sutra protiv nekoliko saigrača iz nacionalnog tima, ali je bez obzira na to ubedjen u pobedu svog tima.

"OFK Beograd nam je sad najvažniji protivnik. Moramo da nastavimo da pobedjujemo, jer nam je prvenstvo u prvom planu. Prošle sezone bilo je 1:1, a sad očekujem pobedu", rekao je Vukčević.

Utakmica počinje u 14h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve