Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.10.2004.

21:51

Brazilci ujedinili Real i Barsu

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Ljuti rivali španskog fudbala, klubovi Real Madrid i Barselona, udružiće snage da bi platili skoro 150.000 dolara za iznajmljivanje privatnog aviona kako bi vratili u Španiju svoje igrače Brazilce.

Oba kluba žele da se što bolje pripreme za utakmice španske lige koje će se igrati narednog vikada, a imaju problem zbog toga što su Brazilci na reprezentativnim dužnostima u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Real Madrid saopštio je danas da je sa Barselonom dogovoreno da klubovi podele troškove za slanje aviona po igrače Reala - Ronalda i Roberta Karlosa, i po Barsinog Ronaldinja.

Ronaldo i Roberto Karlos bi trebalo da zaigraju u Primeri na gostovanju Reala u Betisu u subotu, a Ronaldinjo bi trebalo da nastupi u meču Barse protiv Espanjola, takodje u subotu.

Španski mediji su naveli da će iznajmljivanje aviona koštati do 120.000 evra, ali da će se tako igrači vratiti 24 sata ranije nego što se očekivalo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu