Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.07.2004.

17:44

Dijego u Portu, Karadaš u Benfiki

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Mladi brazilski fudbalski reprezentativac Dijego Ribaš Kunja potpisao je četvorogodišnji ugovor sa aktuelnim evropskim šampionom, ekipom Porta.

Devetnaestogodišnjeg Dijega, koji igra na poziciji polušpica, stručnjci smatraju jednim od najtalentovanijih mladih igrača na svetu. U prvom timu debitovao je sa 16 godina, kao i njegov idol Pele, a i Dijego je u Santosu nosio dres sa brojem 10.

Santos je posle 18 kola prvoplasirana ekipa brazilskog šampionata.

Norveški fudbalski reprezentativac Azar Karadaš novi je član lisabonske Benfike. Kako navodi dnevnik "A Bola", Karadaš je sa portugalskim timom potpisao četvorogodišnji ugovor, a ukupna vrednost transfera iz Rozenborga je 1,75 miliona evra.

"Veoma sam srećan što dolazim u Benfiku. Sada razmišljam samo o jednoj stvari, a to je pomoći ekipi da trijumfuje u portugalskom šampionatu", rekao je 22-godišnji napadač dnevniku "Rekord" (Record).

Karadaš, koji je doputovao u Lisabon, nakon rutinskih lekarskih pregleda trebalo bi i zvanično, u toku dana, da bude predstavljen medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve